dimecres, 28 de gener de 2009

Notícies i convocatòria des de la torrre 38

Benvolguts/des,

Com tants altres dies d'aquest cru hivern al Mas Blanc, ahir feia molt fred davant la tanca de la torre 38. Una dotzena d'esforçats contemplActius van secundar la convocatòria de cada dia, davant dels operaris que s'afanyen a acabar la torre (ja gairebé és a dalt de tot, només falten els braços).
La nodrida presència de les forces de seguretat (fins a 6 vehicles dels mossos, més els guardes de seguretat), ens feien evident la voluntat decidida de protegir la construcció d'aquesta estructura.

Amb el cor encongit per la pena, varem encendre les espelmes i vam exterioritzar, com sempre, la nostra protesta silenciosa i pacífica contra l'agressió monumental que s'està inflingint.

¿Com explicar quelcom que hem après a la torre 38 i que està molt més enllà de les comprensions habituals? Cal haver-hi passat alguna estona per a comprendre-ho i per nosaltres són gairebé 8 mesos de presència ininterrompuda.

Entre tots i totes hem creat un corrent d'energia de signe oposat al que mantenen els obrers i esl policies seguint les ordres d'una empresa i un govern que no saben llegir els signes dels temps. Com explicar-ho? A quin jutge acudir perquè aturi la destrossa?

Només fem el que ens dicta la consciència segurs que, tard o d'hora, la raó s'imposarà a tanta força.
Avui dimecres, dia 28 de gener de 2009 i a partir de dos quarts de sis de la tarda, nova concentració al peu de la torre 38 amb l'objectiu de demanar l'aturada immediata de les obres i fer, com sempre, la nostra trobada silenciosa i pacífica.
Passeu-ho a tothom.

Col·lectiu Nova Energia.
SEGUIM!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada