dimecres, 28 de gener de 2009

Campanya signatures al.legacions NO A LA MAT

-Missatge dels companys de NO A LA MAT-:


Benvolguts companys,

Us enviem els documents definitius de les al·legacions. Us demanem disculpes però els que ja les hagiu signat ho haurieu de signar de nou, ja que hem fet unes petites modificacions a les al.legacions.


La campanya de recollida d’al.legacions durarà fins el 8 de març i farem l'entrega de les signatures el 13 de març. Com podeu comprovar hi ha un document adreçat a la Generalitat i un altre al govern central.

Les entregarem a:

-Sotsdelegació del Govern a de la Generalitat

-Subdelegación del Gobierno Central a Girona.

S’han de signar tots dos documents! I teniu el model per si sou una entitat o una persona particular.

També us hem adjuntat un text que explica el propòsit de la campanya en format PDF, com a informació a tots els que signeu les al.legacions.


Els particulars i entitats també poden enviar les al·legacions signades a l'apartat de correus 153 de Sta. Coloma de Farners. (C.P. 17430), sense especificar cap nom.Necessitem que en cada poble es faci una comissió de recollida de signatures.

La idea és que cada poble s'organitzi i monti taules de recollida de signatures. Posteriorment s’ha de fer la graella amb tots els signants, numerant-los i creant un codi per cada poble. Exemple: Figueres potser Fi i comença amb Fi001, Fi002...

Us enviem també la graella per poder fer la llista a cada poble que us pogueu organitzar.

Cal un punt d'organització i ganes. Necessitem la col.laboració de tots vosaltres

Estem en contacte!

Plataforma No a la MATDOCUMENTS comprimits en zip: (per descarregar: 1.clikar FREE 2.escriure lletres 3.clikar DOWNLOAD)

http://rapidshare.de/files/44060364/campanyasignaturesal_legacionsnoalamat.zip.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada