dilluns, 8 de juny de 2009

Aturem la MAT: l'excavadora ja fa mal

Avui dilluns, després d'haver aturat l'excavadora durant 3 hores... en la resta del dia un dia ja ha explanat uns 200 metres quadrats. (vegeu fotos)

Alguns mitjans han començat a fer-se'n ressò. Esperem que els altres s'hi afegeixin.

Osona.com - Galeria de fotos de la caminada popular

Estiguem atents cada dia al mail!! Indiqueu quins dies i hores podeu anar pujant per la torre 39.

Quedem dissabte 13 de juny a les 14h a dinar, assemblea i acció de tots els qui vulguem aturar la MAT a la Torre 39!

Confirmeu assistència.

Nova energia!

Tothom a la torre 39!

Hola de nou a tots i a totes,

Avui dia 8 de juny de 2009, alguns companys i companyes han impedit, a partir de les vuit del matí, el començament de les obres a la torre 39 del Mas Blanc.

La nombrosa presència dels Mossos d'Esquadra ha fet desistir de l'acció no violenta d'obstrucció. Seguim pensant que la torre 39 ha de fer sentir la seva veu, denunciant la imposició de la MAT sense el debat públic previ i sense conéixer les resolucions judicials pendents. Per això us convoquem al Mas Blanc avui, a partir de les sis de la tarda, per una trobada on analitzarem les línies d'acció i demà, dimarts dia 9 de juny, a partir de dos quarts de vuit del matí, de nou al mas Blanc, per seguir amb l'acció de denúncia.

Fóra molt important la implicació de tots i totes, en la mesura de les seves possibilitats en aquesta accció pacífica d'oposició a la MAT. Ara és cabdal avisar a la premsa, fer córrer les nostres convocatòries a totes les vostres adreces etc.

Ens veim al Mas Blanc i més que mai: SEGUIM!!!

Us adjuntem algunes de les fotos de l'acció d'avui: