dimarts, 27 de gener del 2009

Seguim a la torre 38 de la MAT

Suposem que ja heu anat seguint els esdeveniments d'ahir. L'acció va acabat amb el desallotjament dels contemplActius per part de la força pública.

Per avui dimarts dia 27 de gener, convoquem una nova trobada silenciosa al voltant de la torre, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Porteu llumets per encendre. També es pot portar instruments per fer música, pancartes i, sobretot, que cadascú es confeccioni un cartell on es llegeixi "PER UNA NOVA CULTURA DE L'ENERGIA".

Anirem repetint aquest acte, almenys, mentre durin les obres de construció de la torre, però cada dia ho convocarem en funció dels esdeveniments. Seria bonic que tots els que hi hem anat passant durant tots aquest mesos de protesta silenciosa, ens hi deixessim caure algun dia. Després de cada trobada parlarem de les accions a emprendre.

Comencem a llençar la consigna de que la feina iniciada a la torre 38 no s'acaba amb la seva construcció. Ara comença un nou capítol de la feina que ha fet aquest lloc. La torre seguirà essent un símbol i a tots nosaltres ens toca, a partir d'ara, de donar-li contingut. Mentre la línia no hi sigui completa, la feina del canvi de les consciències continua. Cal seguir bregant per construir una nova cultura de l'energia que demostri que les torres no fan falta.


Salutacions i SEGUIM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada