dimecres, 28 d’octubre del 2009

Gran Aplec del Cargol diumenge 1 de novembre entre a les 11h a Centelles

Els mesos passen i la MAT continua aturada malgrat totes les previsions.

A Seva les torres fan figa perquè el terreny cedeix... i n'hi ha un parell de desmuntades o a mig muntar.

A Taradell la Justícia ha donat la raó a l'Ajuntament i ha declarat ilegal una torre construïda.

A les Guilleries un conjunt de gent amb molta experiència en aquest tipus d'accions, provinents d'arreu d'Europa i Catalunya, estan construint un campament aeri a la torre 114 de la MAT. La seva intenció és quedar-se allà fins que hi hagi un desallotjament forçat per part de la policia i l'empresa constructora Red Eléctrica de España. Hem de ser conscients que aquesta situació pot durar mesos i que són de les últimes torres que queden per construir.

Els Aplecs del Cargol han continuat i ja som quasi un centenar de persones que hem signat haver tret algun cargol d'alguna torrre i que no el tornaremm a posar mentre no hi hagi una deliberació pública sobre la conveniència de la MAT i no es resolguin les sentències judicials al tribunal suprem.

Per celebrar tot plegat ens trobarem el diumenge 1 de novembre a les 11h davant el Portal de Centelles (El passeig) i anirem a treure cargols d'una torre propera. (Acabarem abans de les 13h). Serà el dia en que farem pública la llista de signatures de tots els qui hem tret cargols!

Fem'ho córrer .. als qui han signat i als qui encara no ho han fet.
Confirmem l'assistència. És un dia molt important. Hem de ser molta colla amb les eines adequades, samarretes i cartells... Hi haurà mitjans de comunicació del grans!!

fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada