diumenge, 25 de gener del 2009

Nova recollida d'Al.legacions. La MAT: "Cap al·legació sense resposta"

Nova campanya de recollida d'al.legacions

La MAT: "Cap al·legació sense resposta"

Us fem arribar el document definitiu per tancar el tema de la resposta a la resposta de les al·legacions en el tram Bescanó-Sta.Llogaia i brancal de Riudarenes.

Us enviem adjunt el document adreçat a les entitats i el document destinat a particulars. L'objectiu és que quan la Direcció General d'Energia tanqui l'expedient i el trameti a Madrid hagi d'incloure una nova queixa masiva de la població, que a més té un fonament jurídic
que es podrà utilitzar en futurs contenciosos.

Hem d'aconseguir milers de signatures i tenim de temps fins a mitjans de febrer. Ja es pot començar la recollida de signatures.

El dijous 23 de gener està prevista una assemblea a les 21'00h al local del Casal Independentista La Sega 1640, carrer Anselm Clavé, una mica més avall de Can Fontdeglòria.

El dissabte 24 de gener, registrarem la denúncia col·lectiva a la seu de la Policia Local de SCF i a les 11,00h del matí convoquem a la premsa a la comissaria dels Mossos de SCF

El divendres 30 de gener, si no hi ha novetat, es farà una xerrada informativa a Sta. Coloma, a les 20h a la Biblioteca. Comptem amb el suport de l'ajuntament.

A tota la gent de Riudarenes i SCF interessada en fer alguna cosa contra la MAT , us esperem el proper divendres a les 21'00h al local de la Sega 1640! I també us esperem el dia següent a les 11'00h a l'exterior de la comissaria dels Mossos.

Agrairem la màxima difusió d'aquesta convocatòria.
Us animen a estendre la campanya difonent els documents i organitzant actes informatius en totes les poblacions afectades.


Gràcies!

Plataforma No a la MAT

Documents (1.clickar FREE 2.escriure lletres 3.clickar DOWNLOAD)
Persones: http://rapidshare.de/files/43636904/utf-8__Sol_C2_B7licitud_20debat_20p_C3_BAblic_20MAT-Persones.doc.html

Entitats: http://rapidshare.de/files/43636732/utf-8__Sol_C2_B7licitud_20debat_20p_C3_BAblic_20MAT-Entitats.doc.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada