dilluns, 1 de juny del 2009

Tala d'arbres a la torre 39

ATUREM LA TORRE 39 DE LA MAT!

En 2 dies han desbrossat i talat una cinquantena d'arbres a la base de la torre 39 de la MAT, al Mas Blanc. Us adjuntem fotografies del resultat dessolador dels treballs de Red Eléctrica.


Com ja sabem, la 39 és una de les últimes torres que Red Elèctrica Española té pendents per completar la línia i cal que fem sentir el nostre rebuig a la seva construcció mentre no hi hagi explicacions clares, un diàleg públic sobre els motius i necessitats reals de la MAT i no s'hagin dictat les sentències als tribunals sobre la seva legalitat.

Així doncs, estem en estat d'alerta. Qualsevol dia d'aquests poden venir a seguir amb les obres i cal aturar-les com més aviat millor. És important que qui pugui passi a fer a fer vigilància de la torre 39 per avisar si aparèixen els treballadors i entre tots visitar-la com a mínim un cop cada dia.

Per tal de decidir sobre les accions a emprendre, ens convoquem amb urgència a la base de la torre 39 (a prop del Mas Blanc, Sant Martí de Centelles) el dissabte 6 de juny a les 13,30h on farem un dinar popular. Animem a tothom a portar idees per aturar la 39. Després del dinar farem teatre i xerinola i us convidem a portar instruments.

Per aquells que vulguin hem organitzat una caminada popular des de Centelles a la torre 39. Ens trobarem dissabte a les 10,30h al passeig de Centelles per sortir a les 11h tots plegats. El recorregut anirà seguint l'antic camí del castell de St.Martí.

Per temes organitzatius, tant pel dinar com per la caminada, confirmeu l'assistència el més aviat millor escrivint-nos a: novaculturaenergia@gmail.com


Us agrairem la màxima de difusió d'aquest missatge entre els vostres amics o coneguts. Feu córrer la notícia per mitjà dels mòbils, c/e, webs, blogs, facebooks, revistes, diaris.... Encara som a temps de preparar la nostra acció noviolenta en contra de la MAT, denunciant la seva prepotència i la seva incoherència com a model de producció, distribució i estalvi d'energia absolutament contrari al canvi de model que serà conseqüència de la crisi global que ja patim.

Seguim!
Per una nova cultura de l'energia!


De Desbrossada i talada base torre 39
De Desbrossada i talada base torre 39

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada