dimecres, 28 de gener del 2009

Campanya signatures al.legacions NO A LA MAT

-Missatge dels companys de NO A LA MAT-:


Benvolguts companys,

Us enviem els documents definitius de les al·legacions. Us demanem disculpes però els que ja les hagiu signat ho haurieu de signar de nou, ja que hem fet unes petites modificacions a les al.legacions.


La campanya de recollida d’al.legacions durarà fins el 8 de març i farem l'entrega de les signatures el 13 de març. Com podeu comprovar hi ha un document adreçat a la Generalitat i un altre al govern central.

Les entregarem a:

-Sotsdelegació del Govern a de la Generalitat

-Subdelegación del Gobierno Central a Girona.

S’han de signar tots dos documents! I teniu el model per si sou una entitat o una persona particular.

També us hem adjuntat un text que explica el propòsit de la campanya en format PDF, com a informació a tots els que signeu les al.legacions.


Els particulars i entitats també poden enviar les al·legacions signades a l'apartat de correus 153 de Sta. Coloma de Farners. (C.P. 17430), sense especificar cap nom.



Necessitem que en cada poble es faci una comissió de recollida de signatures.

La idea és que cada poble s'organitzi i monti taules de recollida de signatures. Posteriorment s’ha de fer la graella amb tots els signants, numerant-los i creant un codi per cada poble. Exemple: Figueres potser Fi i comença amb Fi001, Fi002...

Us enviem també la graella per poder fer la llista a cada poble que us pogueu organitzar.

Cal un punt d'organització i ganes. Necessitem la col.laboració de tots vosaltres

Estem en contacte!

Plataforma No a la MAT



DOCUMENTS comprimits en zip: (per descarregar: 1.clikar FREE 2.escriure lletres 3.clikar DOWNLOAD)

http://rapidshare.de/files/44060364/campanyasignaturesal_legacionsnoalamat.zip.html

Fotos desallotjament dilluns i contemplacció dimarts

Publiquem un parell de fotografies del dilluns a primera hora de la tarda, el moment en el qual els Mossos van desallotjar als dos contemplactius que havien entrar dues hores abans a la base de la torre i havien provocat una nova aturada de les obres, superant el fort dispositiu policial (Mossos i membres de seguretat).
De Assalt conjunt mossos i REE
També adjuntem varies fotos d'aquest dimarts a la tarda, en la qual es veuen imatges de la torre (molt avançada) i de la concentració de contemplactius i contemplactives de 2/4 de 6 de la tarda, una acció que es tornarà a repetir aquest dimecres a la mateixa hora. La trobada d'ahir també va comptar amb la companyia dels Mossos (5 vehicles i nombrosos agents) i els membres de seguretat de REE.


De Presència silenciosa davant la construcció
Més imatges a: http://picasaweb.google.com/novaculturaenergia
Us esperem a tots i a totes, aquest dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la torre 38.

Nova Energia

Notícies i convocatòria des de la torrre 38

Benvolguts/des,

Com tants altres dies d'aquest cru hivern al Mas Blanc, ahir feia molt fred davant la tanca de la torre 38. Una dotzena d'esforçats contemplActius van secundar la convocatòria de cada dia, davant dels operaris que s'afanyen a acabar la torre (ja gairebé és a dalt de tot, només falten els braços).
La nodrida presència de les forces de seguretat (fins a 6 vehicles dels mossos, més els guardes de seguretat), ens feien evident la voluntat decidida de protegir la construcció d'aquesta estructura.

Amb el cor encongit per la pena, varem encendre les espelmes i vam exterioritzar, com sempre, la nostra protesta silenciosa i pacífica contra l'agressió monumental que s'està inflingint.

¿Com explicar quelcom que hem après a la torre 38 i que està molt més enllà de les comprensions habituals? Cal haver-hi passat alguna estona per a comprendre-ho i per nosaltres són gairebé 8 mesos de presència ininterrompuda.

Entre tots i totes hem creat un corrent d'energia de signe oposat al que mantenen els obrers i esl policies seguint les ordres d'una empresa i un govern que no saben llegir els signes dels temps. Com explicar-ho? A quin jutge acudir perquè aturi la destrossa?

Només fem el que ens dicta la consciència segurs que, tard o d'hora, la raó s'imposarà a tanta força.
Avui dimecres, dia 28 de gener de 2009 i a partir de dos quarts de sis de la tarda, nova concentració al peu de la torre 38 amb l'objectiu de demanar l'aturada immediata de les obres i fer, com sempre, la nostra trobada silenciosa i pacífica.
Passeu-ho a tothom.

Col·lectiu Nova Energia.
SEGUIM!!!!!