dimarts, 9 de juny del 2009

Aturem la MAT a la torre 39: desallotjats 3 vegades quan bloquegem els camions

Aquest matí, de quarts de 8 a quarts de 10 hem aturat les obres a la Torre 39, en bloquejar 3 vegades els camions que l'excavadora carrega de terra i rocs. En els tres casos, hem estat desallotjats per una dotació de la policia sota l'atent enregistrament d'un mitjà de comunicació. A partir de les 13h trobareu video, fotos i crònica a http://www.acn.cat, i al cap d'unes hores a molts altres mitjans.

Hem reclamat de nou si disposen del permís per arrasar el bosc, si disposen de l'informe d'impacte ambiental imprescindible per intervenir agressivament en la muntanya. Des de fa un any, en que hi presentarem al·legacions, no sabem si ha estat aprovat i per tant, no sabem si aquest obres són legals. Però ningú no respon a aquesta pregunta .. i per tant, amb més raó, volem impedir la política de fets consumats.

Estem tots convidats a anar qualsevol dia a la base de la torre 39 (a l'entrada del Mas Blanc, camí de l'esquerra) per constatar el que hi estan fent, per demanar els permisos a l'empresa...

Convé que ens apleguem una bona colla el dijous 11 a les 11 del matí i el dissabte 13 a les 14h, per dinar, fer assemblea i accions.

Confirmeu assistència.