dissabte, 30 de maig del 2009

URGENT - han començat a desbrossar el bosc a la torre 39

A partir de dijous van començat els treballs de desbrossada i preparació del terreny per a la base de la torre 39 de la MAT, al Mas Blanc. Com sabeu, aquesta és una de les últimes torres que Red Elèctrica Española té pendents per completar la línia. Una última oportunitat doncs, per fer sentir la nostra veu i en protesta d'aquesta infraestructura innecessària, inexplicada, insostenible i imposada.

Per tal de decidir sobre els accions a emprendre, us convoquem amb urgència a una trobada extraordinària que es farà avui dissabte, dia 30 de maig del 2009, al Mas Blanc (Sant Martí de Centelles). Ens trobarem, a partir de les sis de la tarda, davant de la casa del Mas. No cal dir que us agrairem la màxima de difusió d'aquest missatge entre els vostres amics o coneguts. Feu córrer la notícia per mitjà dels mòbils, c/e..... Encara som a temps de preparar la nostra acció no-violenta en contra de la MAT, denunciant la seva prepotència i la seva incoherència com a model de producció, distribució i estalvi d'energia absolutament contrari al canvi de model que serà conseqüència de la crisi global que ja patim.

No hem d'esperar a que ja tinguin la base de la torre feta. Cal començar com més aviat millor ja que cada segon és important. Els queda un temps de feina a la torre i com abans comencem a manifestar-nos més temps guanyem.

Feu-ne la màxima difussió en webs, blogs, facebooks, mòbil, revistes, diaris...
Sentiu-vos lliure d'agafar tota la informació que necessiteu d'aquesta pàgina.
Si voleu més informació, teniu idees o propostes poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Fins aviat al Mas Blanc!!
Seguim per una nova cultura de l'energia.